Vårt Uppdrag

Att göra det enkelt för er. Starta en insamling

Vi tar bort allt som är tråkigt och jobbigt med insamlingar. Vi vill göra det så enkelt och roligt som möjligt för er att nå ert mål.

Vi har själva upplevt hur jobbigt det är att sälja kakor, godis, korvar och annat för att finansiera skolresor

Vi förstår

Vi har själva upplevt hur jobbigt det är att sälja kakor, godis, korvar och annat för att finansiera skolresor, material till laget och mycket annat. Livet skall vara fullt av äventyr och vi på Fundergoal vill hjälpa klasser, lag och föreningar över hela Sverige att enkelt göra insamlingar till det äventyr som de längtar efter.

En plattform för er insamling med ingen administration

Fundergoal är en plattform för insamlingar till skolresor, sportläger och andra galna äventyr. Det finns coola saker för dina grannar, farbröder, fastrar, vänner och supportrar där 50% av intäkterna går direkt till er insamling. Vi har gjort det enkelt att sälja till vem som helst i hela Sverige där laget slipper hantera kontanter och leverans av produkterna.

Fundergoal är en plattform för insamlingar till skolresor, sportläger och andra galna äventyr.
Det är enkelt att sälja och enkelt att tjäna pengar.

Vi gör det enkelt

Det är enkelt att sälja och enkelt att tjäna pengar. Dela insamlingen på social medier, via email eller när du hälsar på grannar, arbetsplatser och familjen. Några klick senare har din farbror i Gävle köpt en kul grej som han verkligen vill ha samtidigt som han stödjer er insamling. Han kan betala med sitt kort och bästa av allt, vi skickar det han köpt direkt hem till honom. Du slipper göra alla leveranser. Starta er insamling. Det är enkelt!

Börja sälja direkt
LäS Mer artiklAr
Börja sälja inom några minuter

Börja sälja inom några minuter

Skapa ert allra första mål och få er online-kampanj igång på några minuter

Börja sälja direkt
Få en demo av alla insamlingsfunktioner

Få en demo av alla insamlingsfunktioner

Kontakta oss för en demonstration av hur Fundergoal kan hjälpa er att samla in pengar till klassen, laget eller föreningen, till er nästa resa eller utrustning

Ring Oss

Redo att starta er första insamling?

Skapad med ❤️i Göteborg 🇸🇪| Fundergoal AB | Kaptensgatan 25, 414 59 Göteborg, Sverige| Org. No. 559221-3366

Vi använder cookies för att analysera trafik, personalisera innehåll och skapa annonser som är relevanta för dig. Genom att fortsätta besöka vår hemsida godkänner du att vi får använda cookies.