Två annorlunda år

För barn- och ungdomsidrotten har mycket kunnat pågå precis som förut, bortsett från de vissa restriktioner. Nu kan vi äntligen se ljusning och åka på cuper och resor igen!

Simon Svanberg
Oct 2021

Ja, för normalt har saker inte varit sedan början på förra året, oavsett vem i världen du frågar. För senioridrotten har påverkan varit stor, där ingen publik tillåtits på hela 2020 och även årets säsong kom igång sent. Ungdomsidrotten å andra sidan har varit mindre påverkat, vilket varit av godo då barn och ungdomar måste röra på sig och träffa sina vänner för att må bra. Den ekonomiska kompensationen har lyfts upp som viktig för inte minst de större föreningarna, men ungdomslagen har knappt sett någon sådan. Därför är de i större behov av att samla in pengar till både nytt material och nya äventyr. Viss del av undervisningen för skolan har också skett på distans. Trots att vissa elever spenderar det sista året med sina klasskamrater får de fortfarande inte träffas i den utsträckning de vill. Genom att planera in en resa fram i vår ihop och inte minst samla ihop pengar tillsammans till den kommer göra att man får mer värdefull tid ihop med sin klass. 


Hursomhelst så är åtminstone saker på återgång till det normala. Därför är det hög tid att börja fundera på de resor och cuper ni ska åka på när pandemin väl är över. Ni kanske äntligen kan åka på den där cupen utomlands som ni sneglat på tidigare men inte tagit er för? Eller den där övernattningen med klassen, med en extra natt mot vad ni tänkte er tidigare? Tillfälle att samla in pengar till sådant har aldrig varit bättre egentligen, framförallt idag när allting kan ske digitalt. Nu när människor har varit hemma mest hela tiden senaste tiden så har de också mer pengar att spendera. De vill säkert gärna hjälpa just er med ert insamlingsmål och se till att ni kan åka iväg eller köpa nytt material till ert lag eller klass. Pandemin har påverkat hur vi kan sälja på fem olika sätt: 


1. Knacka dörr för att sälja är svårt när smitta är luftburet.

2. Folk vill inte gå ut för att träffas och göra saker. 

3. Traditionella försäljningskanaler som arbetsplatser och andra möten går inte att använda när folk arbetar hemma och aktiviteter är inställda. 

4. Cuper och aktiviteter är inställda så det är svårare att motivera en insamling för ens kunder. 

5. Varubrist och långa leveranstider gör att folk inte vill köpa saker. 


Men, när vi nu ser ljuset i tunneln har också vi lösningen på ovan problem. Här via Fundergoal sker allting digitalt vilket gör att du kan sälja saker över hela Sverige hemma från soffan! Just nu erbjuder vi istället för 25 % hela 50 % förtjänst på alla sålda produkter, en av marknadens högsta! Läs mer här om hur det fungerar, och registrera enkelt eran insamling med hjälp av en vuxen med några klick här!

Skriven av

Simon Svanberg

Tidigare elitfotbollspelare och ungdomsstränare som brinner för att ge ungdomar chansen att idrotta och göra det de tycker är roligt. Idag sälj- och marknadsföringsexpert med ansvar för att hjälpa lag tjäna pengar med Fundergoal.

Tips och Berättelser

Inspiration för hur ni lyckas med er insamling

LäS Mer artiklAr

Skapad med ❤️i Göteborg 🇸🇪| Fundergoal AB | Kaptensgatan 25, 414 59 Göteborg, Sverige| Org. No. 559221-3366

Vi använder cookies för att analysera trafik, personalisera innehåll och skapa annonser som är relevanta för dig. Genom att fortsätta besöka vår hemsida godkänner du att vi får använda cookies.