Leverans och Returpolicy

Giltigt från November 1, 2019

Leverans och porto

Alla våra produkter levereras inom 3-5 arbetsdagar från det ögonblick då din beställning behandlas i större delen av Sverige. Paketet hämtar du ut hos ditt postombud i närheten av där du bor.

Leveranser sker måndag till fredag ​​(exklusive helgdagar). Om din beställning är över 800 kr kommer ingen leveransavgift att tas ut. Om ditt beställningsvärde är mindre än detta är leveransavgiften 40 kr.

Returpolicy

Vi är övertygade om att de produkter vi säljer kommer vara precis de du ville ha. Om du av någon anledning är missnöjd med produkten så har vi 14 dagars returrätt och fullåterbetalning. Vänligen fyll i vårt returformulär om du vill returnera enprodukt.

Vad händer med vår förtjänst om en kund returnerar en produkt?

Era supportrar och kunder har två veckor på sig att ångra sitt köp. Om en kund väljer att ångra köpet så kommer vi tyvärr att dra bort förtjänsten som motsvarade den produktens värde.

Varför välja Fundergoal?

Fundergoal är ett nytt koncept i Sverige där ni i klassen, laget eller föreningen kan sälja produkter och tjäna pengar från vår plattform och behålla 25% av all förtjänst. Fundergoal hanterar de tråkiga så som betalningar och leveranser. Det finns inga dolda avgifter.

Skapad med ❤️i Göteborg 🇸🇪| Fundergoal AB | Kaptensgatan 25, 414 59 Göteborg, Sverige| Org. No. 559221-3366

Vi använder cookies för att analysera trafik, personalisera innehåll och skapa annonser som är relevanta för dig. Genom att fortsätta besöka vår hemsida godkänner du att vi får använda cookies.