Trainee internship för att driva och utveckla Fundergoal.se

Typ av anställning

6-månaders projektanställning på deltid.

Arbetstid

Ca 20 timmar i veckan. Inga speciella arbetstider utan är helt flexibelt. 

Plats

Göteborg med omnejd

Startdatum

Omgående

Drömmer du om att driva ditt eget företag i framtiden? Har du ett starkt självdriv och gör det som behövs för att få saker att röra sig framåt? Vill du jobba med professionalla företagsbyggare och lära dig smarta metoder och processer? Då har vi en spännande roll för dig. 

Vi söker en person som vill jobba flexibel deltid som trainee för Fundergoal.se. Företaget är nystartat och har inga kunder men allt är redo för att köra igång verksamheten i full fart. Du kommer få allt ansvar för att sköta hela företaget med support från ägarna. Du kommer arbeta med allt från att tala med föreningar, svara på kundfrågor, skapa instruktionsvideos till planera marknadsföringen och kontunerligt diskutera strategi och produkt. 

Tjäna pengar till laget och föreningen sälj för laget enkelt

Kvalifikationer

Fundergoal vänder sig till idrottsföreningar och klubbar. Det är viktigt för oss att du är eller har varit mycket aktiv inom idrottslivet och att du brinner för att hjälpa lag och föreningar. 

Vi ser att du är en person som studerar just nu och behöver flexibelt extra jobb alternativt att du är klar med dina studier och behöver ett deltidsjobb. 
Du brinner för företagande och älskar att lära dig nya saker.

Du ser att Fundergoal kan bli en spännande erfarenhet där du kan utvecklas som person. 

Om Fundergoal

Fundergoal är en plattform för insamlingar till skolresor, sportläger och andra äventyr. Vi gör det enklare och roligare för föreningar, lag och skolklasser att tjäna pengar. Vi tar bort allt som är tråkigt och jobbigt med insamlingar så som att leverera varorna, ta betalt och hantera pengar, att det inte går att sälja på distans, osv.

Med hjälp av teknik gör vi det enklare och mer effektivt. 

Fundergoal är grundat av bland annat av strategikonsultbolaget Up Strategy Lab som bland annat driver MuchSkills och har kunder i USA, Indien och Sverige.

Fundergoal är en plattform för insamlingar till skolresor, sportläger och andra galna äventyr.

Skicka in din ansökan

  1. 🤓 En MuchSkills profil - Gå till www.muchskills.com, skapa din profil och dela din publika MuchSkills profil i din ansökan till oss. 
  2. Ett personligt brev - beskriv kort varför du är intresserad av denna rollen, vad du gillar att jobba med och hoppas på att lära dig och uppleva. Beskriv gärna dina intressen och vad du gillar att göra generellt. 
  3. Enkelt CV / Linkedin profil - Du har säkert jobbat hårt på att skapa ett CV, skicka med det om du vill. 

Skicka din ansökan till daniel@upstrategylab.com

Skapad med ❤️i Göteborg 🇸🇪| Fundergoal AB | Kaptensgatan 25, 414 59 Göteborg, Sverige| Org. No. 559221-3366

Vi använder cookies för att analysera trafik, personalisera innehåll och skapa annonser som är relevanta för dig. Genom att fortsätta besöka vår hemsida godkänner du att vi får använda cookies.