Förtroende och Säkerhet

Giltigt från November 1, 2019

På Fundergoal tar vi säkerhet på allvar

Vi strävar efter att ge dig en säker plattform som förtjänar ditt förtroende. Genom att kontinuerligt bevaka och testa vår webbplats för potentiella problem, undersöka problem som vi blivit uppmärksammade om, så hoppas vi att kunna erbjuda dig den absolut bästa upplevelsen av Fundergoal.

Trots att vi gjort vårt absolut bästa så förstår vi att ibland så blir det inte vad man tänkt sig. Vi lovar att vi alltid är tillgängliga för att hjälpa till att lösa eventuella problem.

Vi strävar efter att skapa en ärlig och säker plattform där skolklasser, lag och föreningar kan vara aktiva för att samla in pengar för sina mål.

Vad kan den som är ansvarig göra?

Var öppen och ärlig. Berätta om klassen, laget, föreningen och vad ni vill uppnå. Ett bra sätt att visa upp vad ni vill göra och skapa intresse är genom att ladda upp en bild / video till ert mål. Visa era supportrar varför just er insamling är viktig och vadpengarna kommer gå till.

Vad gör Fundergoal?

Vi lyssnar. Vi älskar att höra från er! Vi vill att ni tar upp eventuella problem med oss ​​och vi lovar att alltid undersöka på djupet för att lösa eventuella problem snabbt.

Om vi upptäcker att någon missbrukar plattformen, kommer vi inte att tveka, att stänga av den personen, klassen, laget eller föreningen.

Fundergoal är ett kraftfullt verktyg och vi är stolta över att välkomna er till vårt Community och samarbeta med er för att tjäna pengar till ert nästa äventyr!

Skapad med ❤️i Göteborg 🇸🇪| Fundergoal AB | Kaptensgatan 25, 414 59 Göteborg, Sverige| Org. No. 559221-3366

Vi använder cookies för att analysera trafik, personalisera innehåll och skapa annonser som är relevanta för dig. Genom att fortsätta besöka vår hemsida godkänner du att vi får använda cookies.